Merken & organisaties die het verschil willen maken

De betrokken merken achter Fundrunner helpen ons het verschil te maken. Met hun steun en sponsoring kunnen we de wereld een beetje mooier maken.

Breng jouw klant in beweging

Met Fundrunner kan je als merk zelf bepalen met wie je samen in beweging wilt komen en voor welke goede doelen je je wilt inzetten. Op deze manier creeer je een unieke band met je (toekomstige) klant.

Breng jouw collega's in beweging

Fundrunner kan ook ideaal ingezet worden als onderdeel van je vitaliteitsprogramma voor jouw organisatie. Binnen Fundrunner kan een gesloten groep worden aangemaakt waardoor jij als werkgever alleen zichtbaar bent als sponsor voor je medewerkers. Kom samen met je collega's voor het goede doel in beweging. Goed doen zorgt dan ook nog voor betrokken, gezonde en productieve medewerkers.

Deelnemende sponsors

Sponsor worden?

We komen graag bij je langs om te laten zien wat de voordelen zijn voor jouw bedrijf of merk. Mail Bert Merkestein of bel (06) 34 93 04 50.

Zelf een Fundrunner campagne aanmaken kan ook! Klik 'DOE MEE ALS SPONSOR', maak een login aan en stel de campagne samen zoals jij het wilt.

Addfunds bv

Adres: W.M. Dudokweg 45, 1703 DA, Heerhugowaard

info@fundrunner.nl

KvK: 54170559

BTW: 851207467b01

 

Algemene voorwaarden Fundrunner