Lieve Fundrunners

 

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, helaas hebben we vervelend nieuws betreft Fundrunner. Per 1 januari 2018 zullen we niet verder gaan met de Fundrunner app. De goede doelen waar jij je zo hard voor hebt ingezet afgelopen jaren zijn al eerder op de hoogte gesteld. We willen jou als trouwe gebruiker dit ook persoonlijk melden.

 

Afgelopen jaren hebben we er veel energie, tijd en middelen in gestopt om het Fundrunner platform verder te ontwikkelen. Door verschillende ontwikkelingen hebben we geconcludeerd dat we Fundrunner niet naar een volgende fase kunnen brengen.

 

Onze hartewens is dat Fundrunner zich verder zal kunnen ontwikkelen in het beheer van een andere partij. Op het moment van dit schrijven zijn we daar achter de schermen met verschillende partijen over in gesprek. Wellicht dat Fundrunner in 2018 toch weer live zal gaan. Mocht dit het geval zijn, zal je via email of social media op de hoogte worden gesteld.

 

Voor nu zal Fundrunner per 1 januari 2018 -tijdelijk- stop worden gezet.

 

Wij hebben de afgelopen jaren enorm genoten van de successen die we met Fundrunner behaald hebben. We bedanken jou voor het enthousiasme en de inzet die jij hebt getoond door de Fundrunner app te gebruiken voor jouw goede doel!

 

We wensen je een gezond en mooi 2018!

 

Met sportieve groet,

Team Fundrunner | Bert & Karen

 

PS: De Beweeg 10-daagse samen met sponsor ZEKUR.nl was een geweldige afsluiter! Donderdag 4 januari zijn wij samen met sponsor ZEKUR.nl bij Topsport for Life en in de middag zullen we het eindresultaat en de prijswinnaars communiceren.

Volg Fundrunner