ZEKUR Beweeg 10-daagse 2017

 

Dit najaar organiseren ZEKUR.nl en Fundrunner de ZEKUR Beweeg 10-daagse 2017.

Van 3 t/m 12 november kon je op een goed doel en project stemmen. Dit hebben jullie massaal gedaan en het winnende goed doel is Topsport for Life. Topsport for Life wint een exclusieve Fundrunner campagne t.w.v. maximaal €7000,- in de periode van 8 t/m 17 december. Deze campagne wordt gesponsord door ZEKUR.nl.

 

Wat gaan we doen 8 t/m 17 december?

In de periode van 8 t/m 17 december kan je in beweging komen voor Topsport for Life met de speciale ZEKUR Beweeg 10-daagse campagne. In 10 dagen tijd gaan we proberen €7000,- voor Topsport for Life te verzilveren. Alle Fundrunners die voor de campagne kiezen maken in deze periode kans op mooie prijzen.

 

Wat zijn de te winnen prijzen?

Iedere dag wordt er onder de Fundrunners een ZEKUR-sporttas en een tegoedbon van Plutosport.nl t.w.v. €50,- verloot. Elke keer als je in de periode van 8 t/m 17 december kiest voor Topsport for Life en de ZEKUR Beweeg 10-daagse campagne maak je kans op één van de twee prijzen.

De drie Fundrunners die aan het einde van deze campagne periode het meeste geld hebben opgehaald, winnen de volgende prijzen:

1ste prijs: tegoedbon van Plutosport.nl t.w.v. €250,-

2de prijs: tegoedbon van Plutosport.nl t.w.v. €150,-

3de prijs: tegoedbon van Plutosport.nl t.w.v. €100,-

Tevens verloten we aan het einde van de campagne periode een ZEKUR-fiets onder alle Fundrunners.

Fundrunners die deelnemen aan de ZEKUR Beweeg 10-daagse campagne gaan akkoord met de voorwaarden.

 

Voor welk goed doel en project komen we in beweging?

Topsport for Life met hun project Samen op reis springcamp Ameland.

Topsport for Life zet zich in voor een betere kwaliteit van leven van mensen die nú leven met een levensbedreigende ziekte zoals ALS of kanker. Dat doen ze door het organiseren van vele onvergetelijke dagen waarop de ziekte even kan worden vergeten én door het begeleiden van de gezinnen die samen leven met een vaak genadeloze ziekte.

Onlangs hebben ze een zeer geslaagde vakantiereis georganiseerd voor deze mensen naar waddeneiland Ameland. Maar helaas konden zij slechts een beperkt aantal mensen meenemen terwijl de animo groot was. Ook merkte ze dat veel mensen de gevraagde en noodzakelijke eigen bijdrage van €350,- niet konden opbrengen en daardoor ook niet mee konden.

Daarom willen zij nu dezelfde reis nog eens organiseren, en met het extra geld van de ZEKUR Beweeg 10-daagse wordt het mogelijk om een lagere eigen bijdrage te vragen zodat anderen ook mee kunnen!

 

Doe mee als Fundrunner!

Heb je de Fundrunner app nog niet?

Download Android app

Download iOS app

Volg Fundrunner

Contact

Heb je vragen over de app? Neem contact op via: info@fundrunner.nl